Hjemmelavet snaps med æble, peberrod og citron

Her får du opskriften på en nem kryddersnaps der er hurtig at lave. Gæsterne er inviteret, menuen er fastlagt – kan jeg så også nå at lave min egen kryddersnaps? Jeps! Lav denne nemme hjemmelavet kryddersnaps – så kan du nå det på én uge.

Dette skal du bruge til Peberrod-æble-citronsnaps

1 helt æble (uden kernehus)
3 økologiske citroner
6 cm peberrod
70 cl vodka / ren alkohol / snaps

Sådan laver du peberrod-æble-citronsnaps:

Peberroden skrælles og skæres i tynde strimler med en kartoffelskræller/skrællekniv. De økologiske citroner vaskes og skrælles med en skrællekniv eller et juliennejern. Vær omhyggelig med at der ikke kommer noget at den hvide skræl med, da det giver en bitter smag. Æblet vaskes og skæres i tynde både.

Put alle ingredienserne op i et stort glas og hæld alkohol over. Luk med et tætsluttende låg og stil glasset et mørk sted i én uge. Herefter filtrerer du peberrod-æble-cironsnapsen og hælder den på en smuk flaske. Så er den klar til servering, men kan sagtens holde sig op til 6 måneder. Efter 6 måneder vil smagen af peberrod aftage over tid – så vil den passe fint som en blandingssnaps.

Hvis du har brugt en meget frisk peberrod eller har hvis det har trukket lidt for længe, vil peberroden smage kraftigt igennem. Så fortynder du bare med lidt snaps/vodka.

no92.dk:
recipe image
Opskrift:
Peberrod-æble-citronsnaps
Publiseret:
Forberedelsestid:
Tilberedelsestid:
Tid i alt:
Bedømmelse:
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)