Hvis der skulle komme et menneske forbi

"Hvis der skulle komme et menneske forbi" - selvbiografi eller fantasi? Jeg er netop færdig med bogen "Hvis der skulle komme et mennemske forbi" af Thomas Korsgaard. Den er enormt velskrevet, fuld af dilemmaer og så er jeg ret begejstret for beskrivelsen af livet...

Kommunikationspilot – dag 3

Endnu en dag med fuld damp på kommunikationskedlerne. Tredje dagen på Kommunikationspilotuddannelse var med fokus på persona, content og værktøjer til hvordan jeg udarbejder en plan der også holder når hverdagen bliver travl og fuld af andre vigtige opgaver....

De bedste danske podcast om markedsføring

Jeg har arbejdet i mange år med markedsføring, både online og offline. Specielt online, går tingene rigtig hurtigt og derfor holder jeg meget af at lytte til kloge hoveder, der har fingeren på pulsen og som spotter de nyeste tends. Heldigvis findes der en del...

De bedst danske nyheds-podcast du skal abonnere på 2017

Mine danske yndlings podcast dækker alt lige fra politik, marketing, satire, dokumentar - og en hel del der imellem Jeg elsker at lytte til podcast der holder mig oplyst på både politik, underholdning, satire, kultur og som gerne må forholde sig kritisk til...

Kommunikationspilot – dag 2

Forstå forretningen = få styr på kommunikationsopgaven og din kernefortælling Hvad er din kernefortælling? Det er den historie som kun kan fortælles af dig eller din virksomhed - og som samtidig går rent ind hos din målgruppe. Hvis du lykkedes med at få din...

Kommunikationspilot

6 kursusdage i hjertet af Århus Den 13 marts startede jeg på en ny rejse, hvor jeg både blev inspireret, forundret og overrasket. Jeg har i mange år arbejdet med alle aspekter inden for markedsføring: grafisk arbejde, håndtering af tryksager, online...

Netværk, ny viden og udvikling

Nyviden og udvikling kommer mange steder fra. Feks fra de bøger, som jeg læser. Her spænder genrerne bredt, lige fra historisk skønlitteratur, chick lit, krimier til fordybende faglitteratur. Men også netværk er en værdifuld investering for mig, fordi netværk giver adgang til ny viden og mulighed for kvalificeret sparring. Jeg arbejder hele tiden med at styrke og udvikle mit netværk og tilegne mig nyviden.

Hvis der skulle komme et menneske forbi

Hvis der skulle komme et menneske forbi

"Hvis der skulle komme et menneske forbi" - selvbiografi eller fantasi? Jeg er netop færdig med bogen "Hvis der skulle komme et mennemske forbi" af Thomas Korsgaard. Den er enormt velskrevet, fuld af dilemmaer og så er jeg ret begejstret for beskrivelsen af livet på...

læs mere
Kommunikationspilot – dag 3

Kommunikationspilot – dag 3

Endnu en dag med fuld damp på kommunikationskedlerne. Tredje dagen på Kommunikationspilotuddannelse var med fokus på persona, content og værktøjer til hvordan jeg udarbejder en plan der også holder når hverdagen bliver travl og fuld af andre vigtige opgaver. For...

læs mere
De bedste danske podcast om markedsføring

De bedste danske podcast om markedsføring

Jeg har arbejdet i mange år med markedsføring, både online og offline. Specielt online, går tingene rigtig hurtigt og derfor holder jeg meget af at lytte til kloge hoveder, der har fingeren på pulsen og som spotter de nyeste tends. Heldigvis findes der en del danske...

læs mere
De bedst danske nyheds-podcast du skal abonnere på 2017

De bedst danske nyheds-podcast du skal abonnere på 2017

Mine danske yndlings podcast dækker alt lige fra politik, marketing, satire, dokumentar - og en hel del der imellem Jeg elsker at lytte til podcast der holder mig oplyst på både politik, underholdning, satire, kultur og som gerne må forholde sig kritisk til verdenen...

læs mere
Kommunikationspilot – dag 2

Kommunikationspilot – dag 2

Forstå forretningen = få styr på kommunikationsopgaven og din kernefortælling Hvad er din kernefortælling? Det er den historie som kun kan fortælles af dig eller din virksomhed - og som samtidig går rent ind hos din målgruppe. Hvis du lykkedes med at få din målgruppe...

læs mere
Kommunikationspilot

Kommunikationspilot

6 kursusdage i hjertet af Århus Den 13 marts startede jeg på en ny rejse, hvor jeg både blev inspireret, forundret og overrasket. Jeg har i mange år arbejdet med alle aspekter inden for markedsføring: grafisk arbejde, håndtering af tryksager, online tilstedeværelse,...

læs mere