Lady & Vagabonden / Spaghetti med kødboller

Alle elsker spaghetti med kødsovs, og lige så mange vil have denne version med kødboller som deres nye klassiker. Den er meget hurtig og nem at lave til aftensmad – blot 20 minutter. Få ingredienser – enkelt og lige til.

Ingredienser til Lady & Vagabonden (4 per.)

Kødboller

ca. 500 g hakket kylling
2 fed pressede hvidløg
2 spsk finthakket frisk persille
1 dl frisk revet parmasan
1 tsk salt
1 knsp peber
olivenolie

Tomatsauce

2 ds hakkede tomater
en lille håndfuld grofthakket frisk oregano
1 fed hvidløg
1 alm. løg
lidt salt

Pynt

friskhøvlet parmesan
et drys frisk oregano

Sådan laver du Lady og Vagabonden
Kyllingefars røres sejt med salt og peber. Så tilsætter du persille og hvidløg og former farsen til små kødboller (frikadeller). Sæt en gryde med vand over og lad det koge, tilsæt salt i vandet, og kom kødbollerne i det kogende vand. Når kødbollerne flyder ovenpå, er de færdigkogte.
I en sauterpande varmer du olien, tilsætter hakket løg og hvidløg, og lader det simre til løgene er bløde med ikke har taget farve. Hakkede tomater hældes over, frisk oregano drysses over og det hele varmes igennem. Tilsidst kommer du de kogte kødboller i saucen.
Kog spaghettien al dente – voila, du er klar til at servere spaghetti med kødboller.

Server evt et stykke lunt brød eller friskbagt flutes til.

Kødboller til Lady og Vagabonden - spaghetti med kødboller

Kødboller til Lady og Vagabonden – spaghetti med kødboller

no92.dk:
recipe image
Opskrift:
Lady & Vagabonden
Publiseret:
Forberedelsestid:
Tilberedelsestid:
Tid i alt: