Duftpinde | Duft diffusere fra Erbario Toscano

Dufte påvirker vores humør og lagres i underbevidstheden. Du kender det godt. Du træder ind i et hus eller du går forbi en bager og pludselig bliver du mindet om noget eller nogen, der betyder noget for dig. Duften af forår, duften af nybagte vaniljekranse, duften af havvand. Og det gør dig i godt humør.

Duftesansen

Det er interessant, at duftesansen, som den eneste sans, har direkte adgang til hjernen. I modsætning til vore andre sanser, sker der ingen rationel bearbejdning af duftindtryk, før de rammer hjernen. Dufte indvirker simpelthen på vores humør og der er aromaterapeuter, som arbejder målrettet med den enkelte persons gode duftminder.

Lad dit hjem blive et rart sted at være – brug duftpinde bevidst, alt efter den ønskede virkning.

Erbario Toscana italienske duftpinde bringer Toscana ind i dit hjem.

Måske mindes du en ferie i Italien eller et besøg på en italiensk restaurant? Citrus, lavendel, granatæbler, ferskenblomst. Nogle af duftpindende er friske og minder om Toscansk forår. Andre duftpinde er mere krydret og minder om en vinteraften foran pejsen – der er duftpinde til enhver stemming. Er du i tvivl, så skriv eller ring endelig for tips til at vælge de rigtige duftpinde.

Duftpinde fra Italienske Erbario Toscano

Duft til hjemmet. Køb italienske duftpinde & rumdufte

Med duftpinde kan du på diskret vis sprede rumduft. Du kan placere duftpinde med forskellige dufte rundt boligen, alt efter hvilken stemning det enkelte rum skal udstråle. Det kan være beroligende eller opkvikkende duftpinde. Duftpinde er perfekte til at skabe atmosfære, helt uden den brandfare og de skadelige partikler, der kan være forbundet med duftlys.

Placer for eksempel de flotte duftpinde fra Erbario Toscano på badeværelset for en luksuriøs spa stemming. Giv gæster en uventet oplevelse; placer en af de smukke flakonner med en indbydende duft i entreen.
Ud over at dufte godt, er designet af flakonnerne også flot og vil pynte i ethvert hjem.

Italienske duftpinde som gave

Duftpindene er drøje i brug, holder i flere måneder og de kommer i en smuk emballage, så de er også egnede til gaver. Se feks duftpindene fra Erbario Toscano her

Rumduft med duftpinde fra Italienske erbario toscano