Opskrift på granatæblesnaps

Jeg elsker snaps og jeg drikker dem gerne til en god frokost. Når jeg serverer snaps er der nogle som gerne vil springe over: ” … det smager for meget af sprit”. Men nu har jeg fundet en løsning på det – så nu kan alle være med. Må jeg præsentere: Granatæblesnaps!

Ingredienser (½ flaske snaps)

1 glasbeholder (skal kunne rumme ½ liter snaps og granatæble kerner)

50 cl klar snaps (her kan du bruge enten ren basisvodka eller snaps)

1 granatæble (eller prøv disse der er klar til brug)

1,5 – 2 spk honning

1 lime

Først skal du have kernerne ud af granatæblet. Det kan gøres på mange måder, men en genial måde er følgende: først skærer du top og bund af granatæblet, herefter laver du 4-6 snit (lodret) fra top til bund. Nu kan du brække siderne fra hinanden i små både og nemt pille kerner fra det hvide kød. Undgå at det hvide kød kommer med – det er meget bittert. Kom de rene kerner i glasset, pres saften fra limenfrugten over kernerne, kom honning i og hæld tilsidst snapsen/vodka over. Alkoholen vil opløse honningen efter et par dage – så nu er der bare tilbage at sætte låg på, og lade det trække så længe som muligt – minimum én uge. Det er vigtigt at du “vender” blandingen med jævne mellemrum, for at honning, lime og granatæble essens kan blive blandet og opløst.
Dét er nemt – og dine gæster bliver imponeret

no92.dk:
recipe image
Opskrift:
Granatæble-snaps
Publiseret:
Forberedelsestid:
Tilberedelsestid:
Tid i alt:
Bedømmelse:
31star1star1stargraygray Based on 4 Review(s)