Teenager pigerne er så småt ved at indtage vores hus og det er dejligt at følge dem. “Vi er ikke rigtig voksne – vi er ikke rigtig børn
vi er både-og, og hverken enten-eller…” – og det gælder også når det kommer til pakkekalender. De vil gerne holde ved bardommens pakkekalender, hvor de hver morgen kigger i julesokken “om julemanden har lagt en gave”. Jeg har forhørt mig om de ikke snart er med på at gå over til adventsgaver – men nej! Julemanden må gerne blive ved med at komme.

Pakkekalender: find ideer til pakker fra kr 0,- til kr 50,-

SÅ – derfor har jeg i år valgt at lavet en teenage pakkekalender, som jeg er sikker på at mange piger i alderen (11) 12, 13, 14, 15 og nok også 16 år vil syntes er hyggelig. Den er ikke dyrere end de færdiglavede pakkekalendere, som du kan købe i divs. butikker – også er den altså meget mere personlig.

Jeg har lavet en liste med mere end 24 forskellige pakker – så kan du selv vælge dem ud som du syntes passer til din datter.
Der er gaveider fra 0,- kr til 50,00 kr, så du bestemmer selv hvor dyr pakkekalenderen i sidste ende skal blive.
God fornøjelse med juleforberedelserne 🙂

Hudpleje:

Hudplejeprodukter til pakkekalender 2017 - piger 12 år, 13 år, 14 år, 15 år

Teenage piger elsker hudplejeprodukter. Feks. læbepomade fra EOS. Og hvorfor ikke også en lækker ansigtsrens eller ansigtscreme fra Neutral uden kemi eller den testvindende ansigts creme fra Cien. En dodorant fra Gosh med en skøn duft til efter en hård gymnastiktime er også altid et hit hos teenage piger.

Varm på en kold dag:

Varme pakker til pakkekalender 2017 - teenage piger

Disse vanter med touch kan bruges til smartphones, så hun ikke fryser fingrene når hun skal ringe hjem. Cykler din datter til skole, er disse ørevarmere perfekte at bruge sammen med cykelhjelmen. Hyggesokker er et stort hit! Disse hyggesokker er med fleece og dejlige at hygge med efter et dejligt bad eller en afslappende dag på sofaen.

Hyggelige ting til værelset:

Hyggelige ting til værelset til pakkekalender 2017 - piger 12 år, 13 år, 14 år, 15 år

I den mørke tid kan vi ikke få nok lys i husets rum og værelser. En LED lyskæde pynter på ethvert pige værelse, og jeg ved at LED stearinlys er et hit på min datters værelse. De ser ægte ud, som de står der i vinduskarmen og en anden pakke i pakkekalenderen kunne jo så også sagtens være et par lysestager. Hvis din datter har et sengebord eller en lille hylde på væggen, er et par LED fyrfadslys et perfekt hygge-element og til skrivebordet eller reolen vil et par LED bloklys passe perfekt, og give et mere rustikt look.

Nye ting til skoletasken:

Nye ting til skoletasken til pakkekalender 2017 - teenage piger

Vi er snart halvvejs i skoleåret, og det vil være en kærkommen pakkekalendergave at få en ny stiftblyant. Måske er mapperne til skolepapirerne lidt slidte og det er dejligt at have en fin mappe at lægge sine opgaver ind i – og så kan den jo altid pyntes med fine dekorationer.

Julehygge-ting:

Julehygge-ting til pakkekalender 2017 - piger 12 år, 13 år, 14 år, 15 år

I december måned er der ofte mange juleaktiviteter, og derfor er det ekstra dejligt at komme hjem til en kop varm kakao lavet med chokoladepinde og serveret i et sødt julekrus. Hvis hyggen skal fuldendes, gøres det nemt med et godt blad – feks fra “Vi Unge”.
Weekenderne i december er som skabt til hjemme-bage-aktiviteter. Lad en af pakkekalender gaverne være en lille pose hjemmelavede småkager, som kan komme med i madkassen og i skoletasken. Eller hvad med at bage de fineste julesmåkager sammen? Et godt tip og en nem genvej er et byg-selv-kagehus fra Flying Tiger Copenhagen. Når kagehuset er samlet og pyntet, kommer turen til juletræet. Et teenage pigeværelse med eget juletræ fuldender julehyggen i december måned.

Den lille lukus i hverdagen:

Den lille lukus i hverdagen til pakkekalender 2017 - teenage piger

Squishy er det nye legetøjs-dille for piger i alderen 12, 13, 14 år. Den er hyggelig og afstressende at sidde med.
En luksus ting til pakkekalenderen – som er ganske gratis – er et gavekort på en ansigtsmassage givet af dig (samme aften!) til din teenage datter og et andet gavekort på fodmassage givet af dig (næste aften!). Når så fødderne er blevet masseret og er dejlige bløde, vil det være oplagt at få en lille pakke med fiskenet ankelstrømper næste i morgen i pakkekalenderen. Ankelstrømperne er fine til julens sammenkomster med familie og venner. Det er et par creoler-øreringe også, og man kan jo altid pynte dem efter humør og personlighed. Og med øreringe og ankelstrømer i hus, mangler der bare et festligt konfettirør, så er hun klar til fejre nytårsaften sammen med hele familien og naboerne på vejen.

Har du andre gode ideer til pakkekalenderen til teenage piger, hører jeg gerne fra dig. Så kan listen blive udviddet og andre læsere kan bruge dine gode ideer.